​Seil Optimist! - Din første bok om seiling

Køb Sejl Optimist! fra Seilforbundet her 

 

"Denne boka har én oppgave: Å gjøre det så lett og morsomt som mulig å komme i

gang med å seile Optimistjolle. Her finner du faktisk alt du trenger å vite. Hvis du aldri har seilt før, og gjerne vil prøve å seile Optimistjolle, så er dette stedet å starte. Det er mest bilder og tegninger. Ikke så mye tekst. Da blir det litt lettere å vite hva du skal gjøre, når du skal prøve det selv!"

"Seil Optimist!" finnes p.t. på norsk, svensk og engelsk. Boka er utviklet i samarbeid med Norges Seilforbund, og er primært henvendt til barn i alderen 8-12 år, som nettopp er startet med å seile Optimistjolle. I Sverige er den publisert i samarbeid med Svenska Seglarförbundet. I begge land er den en del av seilklubbers og seilerskolers offisielle opplæringsmateriell for nye Optimist-seilere.

Boka er på 64 sider. Sidene er luftige og lette å overskue, og informasjonsmengden er holdt på et nivå hvor barn helt ned til syv-års alderen kan henge med. Innholdet er organisert logisk, med de første, enkle skrittene på de første sidene. Hver side stiller et spørsmål, som besvares og avsluttes på samme side. Formatet er bredt og tilpasset en senere iPad/lesebrett-versjon.

Engelsk-språklig app-versjon med aktivt innhold her:

https://itunes.apple.com/dk/app/how-to-sail-optimist-interactive/id962715239?l=da&mt=8